З ексміністра з оточення Януковича стягнули майже 5 млн доларів на оборону України – Венедіктова

З ексміністра з оточення Януковича стягнули майже 5 мільйонів доларів на оборону України. Про це повідомила генеральна прокурорка Ірина Венедіктова.

«Стягнули на користь Міністерства оборони України 4,8 мільйона доларів США. Вилучені в рамках провадження про заволодіння державною резиденцією «Межигір’я», ці кошти тепер допоможуть нашій державі оборонятись від загарбника», – зазначила вона.

Імені колишнього урядовця Венедіктова не навела.

«По воєнним злочинцям ми розшукуємо активи, арештовуємо їх із метою потім конфіскації», каже Ірина Венедіктова ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Евакуйованим із Маріуполя дають статус потерпілих, щоб вони могли отримати компенсацію – Венедіктова

26 березня генпрокурор Ірина Ведениктова оголосила про підозру колишньому депутату від «Партії Регіонів» Олегу Царьову за статтями про заклики до вчинення умисних дій з метою зміни меж території та державного кордону України.

Національне агентство з питань запобігання корупції 30 березня закликало українців долучатися до конфіскації майна у людей, причетних до агресії Росії проти України.

За даними Бюро, його співробітники ініціювали передачу на потреби українські армії майно Росії на «мільйони доларів» ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

ДБР вилучили метал російських комерсантів на Одещині на понад 93 мільйони гривень

Встановлюйте новий застосунок Радіо Свобода на смартфони та планшети Apple і Android.

Ще новини

Leave a Comment